Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«100 лілій в 100 громад заради Перемоги!»

Дата: 30.05.2022 16:41
Кількість переглядів: 208

 
Добросинсько-Магерівська територіальна громада долучилась до акції «100 лілій в 100 громад заради Перемоги!» Таку акцію ініціювала газета Сільський вісник у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних та об’єднаних громад України за підтримки CIB Holland
B. V.
 

Лілія - квітка миру, квітка перемоги вже кілька тисячоліть для людства слугує символом незламності, свободи, надії, - каже Юрій Крушановський, який зараз служить, як і тисячі наших побратимів у ЗСУ. Малюнки лілій зустрічаються ще серед ієрогліфічних написів, позначаючи швидкоплинність життя, свободу та надію. Ще у древньому Римі їх вирощували біля храмів , широко використовували на церемонія і квіткових святах, згадуючи богиню весни Флору. В Україні біла лілія здавна символізувала чистоту та невинність. З цією квіткою пов’язані біблійні легенди, коли архангел Гавриїл з’явився до діви Марії в день святого Благовіщення з білими ліліями в руках, щоб пророкувати народження Христа. Починаючи з ХIV століття зображення лілій зустрічається у роботах художників, скульпторів в країнах Європи.

 
Сьогодні лілія набуде нового свого історичного значення. Різнокольорові лілії, як символи різних народів, які в Україні борються за незалежність з російськими загарбниками. Увесь світ приєднався до визвольної боротьби України. Добровольці з Польщі, Грузії, Білорусії, Франції та інших країн стали пліч о пліч з Українцями, які гинуть та мужньо стоять проти окупантів.
Громади в тилу тримають свій фронт, підтримуючи збройні сили. Тисячі машин гуманітарної допомоги, їжа виготовлена власноруч, одяг взуття, все що потрібно воїнам їде на фронт в різні гарячі точки. ЗСУ знають, що рідні їх підтримують та моляться за їх повернення.
 
До акції долучились працівники сільської ради, старостинські округи та люди, які були вимушені покинути домівки внаслідок бойових дій.
 

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь