Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Понад 2600 вакансій очікують на претендентів

Дата: 25.05.2022 15:53
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

Державний центр зайнятості

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОCТІ

вул.Бортнянського 11а, м.Львів, 79033, тел/факс (032) 297-16-97,

E-mail: kanc@locz.gov.uaWeb:http: https://lviv.dcz.gov.ua/  Код ЄДРПОУ 03491180

 

Пресреліз                                                                                        25 травня 2022 року

 

Понад 2600 вакансій очікують на претендентів

 

Із посеред 2662 вакансій, які містяться у базі даних Львівської обласної служби зайнятості, у понад 230 пропозиціях роботи зазначена заробітна плата у розмірі від 15 до 40 тисяч гривень.

Зокрема 15 тисяч гривень працедавці готові платити водіям автотранспортних засобів, швачкам, машиністам екскаватора, слюсарю-електромонтажнику, токарю, шліфувальнику, виробнику м’ясних напівфабрикатів, начальнику виробництва, лікарю з ультразвукової діагностики та лікарю пункту з охорони здоров’я, інженеру з підготовки виробництва, завідувачу аптеки, головному енергетику, гідрогеологу, менеджеру (управителю) зі збуту або з постачання, трактористу, електрослюсарю підземному, зварнику тощо.

На винагороду за працю у розмірі 15-20 тисяч гривень можуть розраховувати машиністи екскаватора, ковалі-штампувальники і ковалі на молотах і пресах, лікарі різного профілю, комірник, машиніст бульдозера, теплотехнік, агент комерційний, слюсар-ремонтник і слюсар аварійно-відновлювальних робіт, бухгалтер, фахівець, монтер колії, логіст і майстер виробничої дільниці.

Заробіток від 20 до 40 тисяч гривень пропонується лікарям різної спеціалізації, інженеру-енергетику, бригадиру на дільницях основного виробництва, машиністу автогрейдера, машиністу механічного котка, агроному, водіям автотранспортних засобів, інженеру-конструктору, інженеру-програмісту, пивовару, апаратнику оброблення зерна та ін.

Із переліком вільних робочих місць і вакантних посад, актуальних на Львівщині станом на 25.05.2022 року, можна ознайомитися за посиланням  https://bit.ly/3wPkT6l . Окрім цього, щодня на телеграм-каналі Державної служби зайнятості «Робота зараз: Державна служба зайнятості» (https://t.me/worknowdcz) оновлюється інформація про кадрову потребу фірм і компаній. Шукачі роботи можуть самостійно оформити підписку на вакансії, знайшовши та запустивши на телеграм-каналі чат-бот @DCZWorkNowBbot, послідовно обравши розділи «громадянам», «пошук роботи» та підписавшись на розсилку за регіоном чи галуззю.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь