Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 жовтня у місті Люблін (Польща) відбулися урочистості із нагоди відзначення 25 річниці створення Люблінської сільськогосподарської палати

Дата: 18.10.2021 12:08
Кількість переглядів: 625

Фото без опису
????13 жовтня під час участі в урочистостях з нагоди 25-річчя створення Lubelska Izba Rolnicza відбулися двосторонні зустрічі з директоркою Департаменту розвитку сільського господарства та сільської місцевості Люблінського воєводства п. Barbara Wróbel та ректором Люблінського аграрного університету. Також обговорили можливості подальшої співпраці з Президентом Krajowa Rada Izb Rolniczych Wiktor Szmulewicz.
????Аграрні палати Польщі є важливою та ефективною частиною системою самоврядування, яка працює на розвиток аграрного сектору країни, надаючи великий перелік послуг польським аграріям: від професійного навчання до написання бізнес-планів та проведення досліджень ринків.
????В Україні є велика кількість дрібних та середніх аграріїв, які мають орієнтуватися у вимогах законодавства та розуміти можливості фінансової підтримки, а також потребують ефективної комунікації з органами влади. Тому важливість та роль аграрних палат та дорадчих служб у нас тільки зростатиме.
Участь в урочистих заходах взяли представники Львівщини, зокрема, уповноважений Львівської аграрної палати від Добросинсько-Магерівської громади, віце-президент Олег Бейзик, президент Львівської Аграрної палати Павло Музика, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман, голова управи ЛАП Ігор Вуйцик.
Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь