Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 жовтня у місті Люблін (Польща) відбулися урочистості із нагоди відзначення 25 річниці створення Люблінської сільськогосподарської палати

Дата: 18.10.2021 12:08
Кількість переглядів: 597

Фото без опису
????13 жовтня під час участі в урочистостях з нагоди 25-річчя створення Lubelska Izba Rolnicza відбулися двосторонні зустрічі з директоркою Департаменту розвитку сільського господарства та сільської місцевості Люблінського воєводства п. Barbara Wróbel та ректором Люблінського аграрного університету. Також обговорили можливості подальшої співпраці з Президентом Krajowa Rada Izb Rolniczych Wiktor Szmulewicz.
????Аграрні палати Польщі є важливою та ефективною частиною системою самоврядування, яка працює на розвиток аграрного сектору країни, надаючи великий перелік послуг польським аграріям: від професійного навчання до написання бізнес-планів та проведення досліджень ринків.
????В Україні є велика кількість дрібних та середніх аграріїв, які мають орієнтуватися у вимогах законодавства та розуміти можливості фінансової підтримки, а також потребують ефективної комунікації з органами влади. Тому важливість та роль аграрних палат та дорадчих служб у нас тільки зростатиме.
Участь в урочистих заходах взяли представники Львівщини, зокрема, уповноважений Львівської аграрної палати від Добросинсько-Магерівської громади, віце-президент Олег Бейзик, президент Львівської Аграрної палати Павло Музика, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман, голова управи ЛАП Ігор Вуйцик.
Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь