Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік

Дата: 03.05.2023 13:04
Кількість переглядів: 68

 

Розпочалася реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік (далі – Програма), яка затверджена розпорядженням від 27.02.2023 №93/0/5-23ВА. Програма працює через два інструменти: - надання безповоротної фінансової допомоги підприємствам, що здійснили переміщення та реєстрацію на територію Львівської області; - ваучерна підтримка бізнесу. Так, безповоротна фінансова допомога виробничим підприємствам, які релокувались, становить 100 тис гривень за умови, якщо підприємство перереєструється на території Львівської області. Також підприємство отримає додаткових 100 тис грн, якщо створить не менше 20 нових робочих місць під час воєнного стану на момент подачі заявки (https://loda.gov.ua/services/programs/18022).

Для підтримки мікро, малого та середнього підприємництва а також кластерів (лише ваучери на участь в закордонних виставково-ярмаркових заходах) передбачена ваучерна підтримка (https://loda.gov.ua/services/programs/18027): - не більше 60 тис. грн на маркетингові ваучери; - не більше 100 тис. грн на ваучери для сертифікації продукції; 2 - не більше 100 тис. грн на ваучери на участь в закордонних виставково-        ярмаркових заходах, в т. ч. кластери. Важливо зазначити, що частка власних витрат суб’єктів господарювання на отримання послуг повинна становити не менше 30% суми від загальних витрат.

 Детально ознайомитись з Програмою підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану, яка затверджена розпорядженням від 27.02.2023 №93/0/5-23ВА можна за посиланням: (https://loda.gov.ua/rozporyadchidokumenty ), а також за телефоном (032)299-92-79.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь